Calendar cursuri

Hello! Revenim in septembrie cu ateliere culinare de exceptie. Va aducem cei mai cool Chefi, cele mai atractive tematici culinare si o atmosfera savuroasa. Stay tuned!

 

Bucharest Cooking School lanseaza seria de cursuri culinare Learn from the best!

Vino sa inveti retelete celor mai apreciate restaurante din Bucuresti! Chiar de la Chef-ii lor!

Vrei sa faci burgeri exact ca la Vivo Food Bar? Sau vrei sa-ti impresionezi prietenii cu sushi identic cu cel de la Zen Sushi? Sau ce-ai spune de celebrele preparate cu sparanghel si inghetata cu capsuni de la Mica Elvetie, marca Jakob Hausmann?

Bucatarii celebrelor restaurante din Bucuresti vin sa-ti impartaseasca secretele meniurilor lor de succes, intr-o serie de programe unicat din cadrul scolii noastre Bucharest Cooking School.

Gatiti impreuna preparate statement din restaurantele lor.

 

Cursuri culinare trecute:

Best Burgers in Town cu Special Guest Chef Bogdan Panache de la Vivo Food Bar

Data: 14 iunie

Ora: 18.30

Loc de desfasurare: Kuxa Studio, Str. Putul lui Zamfir nr. 36 

Vivo Food Bar a reusit sa se mentina de cativa ani in topul preferintelor in materie de locuri de iesit after work. Chef Tudor iti va arata cum se prepara burgerii ca la Vivo… si faimosii cartofi cu verdeata si usturoi.

Am ales pentru voi preparatele de top din meniul Vivo Food Bar:

Vivo Burger (Game of Dijons)best burgers in town Carni-fornication vivo-fusion-meniu-burgeri

Carnifornication (Clasic Burger)

The Italian Salad

Cheesy Potatoes (cu verdeata si usturoi) 

 

Cost: 245 lei / pers.


Sushi Inspiration sustinut de invitatul special Chef Iulian Constantin de la Zen Sushi

Data: 30 mai

Ora: 18.30

Loc de desfasurare: Kuxa Studio, Str. Putul lui Zamfir nr. 36

Cele mai apreciate tipuri de sushi din Bucuresti le gasesti la Zen Sushi. Chef Iulian iti dezvaluie secretele preparatelor sale exotice.

Meniul asigura un festin al gustului si al diversitatii:

Spicy tuna tempura maki                      World cup sashimi dinner-table-sushilove for food_sushiatelier culinar sushi inspiration

Shrimp tempura maki                            Salmon uramaki

Philadelphia maki                                    Shrimp nigiri

Avocado maki

Cost: 245 lei / pers.

 

18 mai, ora 18.30, @ Kuxa Studio – Special Guest: Chef Jakob Hausmann de la Mica Elvetie

Sparanghelul – vedeta sezonului

Veti gati impreuna trei preparate, specifice pentru Jakob si Mica Elvetie: Tropical Asparagus, Chicken & Asparagus Love Story, Strawberry Homemade Ice-cream.

Cost: 245 lei / pers.

Comments

    No Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.