Designer Green Runway

Propunerea perfecta pentru a-ti energiza si amuza echipa!

Plastic-bottle-and-bottle-caps-dressVei pune la incercare creativitatea si originalitatea echipei tale, atragand atentia, in acelasi timp, asupra importantei reciclarii. Echipele formate vor trebui sa creeze si sa schiteze fiecare cate o colectie de haine, folosind numai materiale reciclabile. Rezultatul? Piese vestimentare non conformiste, adevarate opere de arta, si o echipa incurajata sa gandeasca in afara conventionalului pret de cateva ore. Un adevarat boost de creativitate pentru echipa ta!

Din materialele folosite: pet-uri, doze de aluminiu, plastice, hartie si carton, pungi plastic, conserve, sticla etc.

Fiecare echipa va trebui sa creeze 3 tinute: una de zi, una de seara si una de high fashion couture (ceva ce ar purta Lady Gaga J). Dupa procesul de creatie, va avea loc o prezentare de moda, in care membri ai echipei vor defila purtand tinutele create, in timp ce un alt co-echipier va incerca sa convinga publicul sa achizitioneze piesa vestimentara.

Un juriu format din VIP-uri ale companiei va analiza creatiile si va desemna, la final, echipa cu cele mai reusite piese vestimentare.

 

 

Valori atinse: stimularea creativitatii si a gandirii out of the box, incurajarea si imbunatatirea lucrului in echipa, imbunatatirea abilitatilor de sales, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si negociere, cresterea gradului de cunoastere intre membrii echipei, distractie si relaxare in compania colegilor etc.

 

dress paper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

    No Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.