Locatii

Programele Paprika Events se pot desfasura oriunde in tara, fie in locatiile fixe, fie in locatiile indicate de client. Paprika Events dispune de logistica mobila, ce poate fi transportata si montata usor oriunde. 

 

Locatii fixe:

 

Kuxa Studio – Situat in centrul Bucurestiului (Str. Putul lui Zamfir 36), studioul de gatit poate fi configurat astfel incat sa aiba o capacitate maxima de 40 persoane. Bucataria este accesorizata si utilata complet si dispune de cele mai moderne si performante dotari electrocasnice. Spatiul este structurat astfel incat echipele de participanti sa poata gati simultan.

DSCN4266DSCN4269DSCN4280

 

 

 

 

 

 

 

D Social Kitchen – Situat in inima Bucurestiului (Str. Radu Calomfirescu 13), este special amenajat si conceput pentru evenimente culinare, grupuri de 15-20 persoane. Designul apartine chiar celor de la Diesel, adoptand stilul industrial – chic. Locatia dispune, pe langa dotarile culinare de ultima generatie, si de un spatiu special amenajat la etaj pentru servirea mesei.

IMG_5924
IMG_6081IMG_5976

 

 

 

 

 

 

 

 

Ixina – Situat in zona Pipera (Str. Barbu Vacarescu 301 – 311), ofera un spatiu deosebit pentru petrecerile culinare Cook&Fun. Pe langa spatiul generos, bucatariile utilate complet, cu un design futurist, asigura si un cadru excelent in care sa pretreci timp de calitate alaturi de colegi si bucatari profesionisti.

kuxa 3

kuxa 5 kuxa 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

    No Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.