Politică de confidențialitate

SC Black Pepper Media SRL

Str. Drumul Taberei nr. 28, Bucureşti, Romania
Telefon: 0722 257 969
Email: office@paprikaevents.ro

Adresa site-ului nostru web este: http://www.paprikaevents.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.

Formulare de contact

In formularul de contact pe lasi datele tale: nume si prenume, adresa e-mail, numar de telefon, numele companiei din partea careia ne trimiti cererea, detalii despre evenimentul solicitat. Folosim aceste informatii pentru a-ti trimite oferta de servicii pe care tu o soliciti si pentru a facilita procesul de comunicare necesar acestui proces.

Newsletter

Prin selectarea optiunii „Abonare la newsletter” ne trimiti adresa ta de e-mail pentru a iti trimite periodic informatii relevante si de interes despre programele si serviciile noastre. Daca pe parcurs te razgandesti, in fiecare newsletter primit exista optiunea de dezabonare.

Optiunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru folosind link-ul de dezabonare continut in e-mail.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Site-ul www.paprikaevents.ro este conectat la sistemul google analytics pentru a primi rapoarte specifice sistemului in ceea ce priveste numarul de vizitatori de pe site, in baza carora putem imbunatati continutul site-ului.

Cu cine partajăm datele tale

Black Pepper Media este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer. Black Pepper Media colecteaza informatii de la utilizatorii site-ului din diferite surse care se regasesc pe acest site.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele

Vom lua masuri de precautie rezonabile, atat tehnice cat si organizationale, pentru prevenirea pierderii, utilizarii gresite sau alterarii informatiilor dumneavoastra personale. Bineinteles, transmiterea datelor pe Internet este in mod inerent nesigura si noi nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

Black Pepper Media S.R.L. isi asuma obligatia respectarii confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu prevederile REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), iar dumneavoastra beneficiati de drepturile prevazute in Capitolul III: Drepturile persoanei vizate, respectiv: accesul la datele cu caracter personal proprii, rectificarea sau ştergerea acestora, restricţionarea prelucrării sau a dreptul de a se opune prelucrării, precum şi dreptul la portabilitatea datelor, in conditiile respectarii prevederilor ce constituie temei legal pentru prelucrarea datelor.

In situatia in care considerati ca drepturile dumneavoastra prevazute in Regulamentul nr. 679 / 2016 au fost incalcate, aveti dreptul de a depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Pentru informatii sau alte probleme legate de protectia datelor cu caracter personal va puteti adresa pe e-mail: office@paprikaevents.ro sau prin telefon: 0722 257 969.