Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Profesionalismul si deschiderea celor de la Paprika Events ne-au facut sa ne bucuram de o experienta minunata, prin care, dincolo de inedit si aburii oalelor, obiectivele team building-ului au fost atinse. Multumim, Chef Alex Cirtu si intregii echipe Paprika Events!


img
Monica Nicolae , Cliniqmed Consult

Mi-a placut foarte mult ca am avut parte de un program de team building unic – totul a fost diferit fata de toate activitatile facute pana in prezent. Echipa a apreciat faptul ca a fost foarte distractiv, ca i-a tinut implicati pe tot parcursul programului si mai ales, ca au ajuns sa-si cunoasca colegii intr-o lumina pozitiva.


img
Melania Tinca , HR Manager

Fetele de la Paprika gasesc solutii pentru orice solicitare. Am avut mereu parte de foarte multa flexibilitate si orice program implementat cu Paprika a fost perfect adaptat solicitarilor clientului.

 


img
Maria Puicu , Event Manager, Agentie de evenimente

Am apreciat foarte mult ca echipa organizatoare s-a gandit la toate detaliile si nu am avut nicio grija. Ei au tinut legatura cu locatia si au stabilit toate detaliile. Totul a fost organizat exact asa cum am solicitat. Iar Chef-ul a fost un foarte bun facilitator si entertainer.


img
Mihaela Lupu , Event Manager

A fost unul dintre cele mai reusite team building uri ale echipei. Desi la inceput am fost putin reticenti, imediat ce am inceput sa gatim, toata atmosfera s-a schimbat. Cred ca cel mai mult mi-a placut ca, pentru cateva ore, am uitat de orice activitate de birou si am devenit toti prieteni. Sa gatim impreuna a fost una dintre cele mai bune activitati pentru echipa noastra.

 


img
Raluca Marin , Reprezentat HR
123