Testimoniale

Ce spun clientii nostri

A fost printre team building-urile care s-au bucurat de cel mai mare succes. Organizarea a fost foarte buna, atmosfera spumoasa si destinsa; toti membrii echipei au ras si s-au distrat, s-au cunoscut mai bine lucrand in echipa catre scopul final - o paella perfecta si un gazpacho delicios. Evident actorul principal, maestrul Horia Virlan a fost extraordinar, amuzant si profesionist - a motivat echipele si a creat o atmosfera cu adevarat de team building.

Viviana Hampu, Accenture,

Delice Cook & Fun este o excelenta varianta de teambuilding. Am invatat trucuri de gatit, ne-am distrat grozav, am savurat mancarurile propuse de maestrul Jakob Hausmann; o experienta pe care cu siguranta o vom mai repeta.

Elisabeta Capatina Grosanu, Business Results

Este un concept de petrecere extraordinar! Distractia este garantata iar satisfactia rezultatului este foarte mare! Recomand cu caldura tuturor companiilor sau organizatiilor care doresc sa organizeze un "altfel" de team-building.

Andreea Ungureanu, Director General Akua Events & Travel

O seara cu adevarat reusita! Lectia de gatit cu Horia Virlan a fost o adevarata incantare si relaxare. Colegii din Iveco Romania s-au simtit cu adevarat bine si au invatat trucuri folositoare de la maestrul Horia Virlan. Multumim celor de la Delice Cook&Fun pentru organizarea petrecerii culinare si pentru amintirile frumoase cu care toti colegii au ramas. Felicitari si actiuni cat mai frumoase si pline de spor.

Adina Somesan, Marketing Manager Iveco

O experienta frumoasa, cu multe momente “picante” care merita incercate

Lory, participant
12