Fine Tasting

Degustare de vin

Degustarea de vin va fi sustinuta de un sommelier de top, activitatea fiind una in cadrul careia se vor oferi informatii interesante si utile, se vor savura vinuri bune intr-o atmosfera fina si destinsa.

Participantii vor trece prin etapele unei degustari de vin ca la carte invatand tehnici si metode de recunoastere, caracteristicile care se apreciaza la degustare, asocieri cu diverse preparate culinare si vor deprinde abilitatile necesare evaluarii unui vin in vederea cumpararii.

Organizam si Blind Wine Tasting, un concurs intre participanti de recunoastere a vinurilor degustate, cu ajutorul informatiilor primite de la sommelier.

Steak & Whiskey

Un program special in care gastronomia si bauturile fine se imbina armonios, special creat pentru a incanta si cele mai rafinate gusturi.

Un steak perfect combinat cu un pahar de whiskey de cea mai buna calitate, iti vor oferi o experienta unica si iti vor schimba pentru totdeauna perceptia asupra acestei asocieri de gusturi si arome.

Cum se produce whiskey-ul de calitate, cum se imbina aromele si cum se serveste cel mai bine – vor fi unele din secretele dezvaluite in cadrul acestui program.

Degustare de cafea

Toata lumea recunoaste boabele de cafea prajite, insa nu pentru multi si planta de cafea este cunoscuta.

Acesta, precum si multe alte lucruri esentiale despre cafea (soiuri, arome, origini, tehnici de prajire si preparare) vor fi prezentate pe larg de catre un mare maestru cafegiu intr-o atmosfera autentica.

Aromele irezistibile ale celor mai bune si mai rare cafele din lume, proaspat prajite vor putea fi savurate si comparate, cu identificarea elementelor de originalitate caracteristice.

Degustare de ceai

Servirea ceaiului este o adevarata arta. Iar pregatirea lui necesita un strict ceremonial cu numeroase etape.

Originile si numarul infinit de sortimente precum si tehnicile de preparare si eticheta ceaiului vor fi povestite de expertul nostru, alaturi de diversele metode de servire: chinezeasca, japoneza, marocana, englezeasca si ruseasca.

Participantii vor lucra in echipe identificand arome si tipuri, descoperind in acelasi timp notiuni interesante si mai putin stiute despre ceai.