Cook & Fun

Gatim si ne distram alaturi de bucatari celebri!

Activitatea de team building culinar pe echipe, Cook & Fun, este un program care raspunde nevoii continue a departamentelor de resurse umane de a oferi colegilor noi si noi activitati.
E echipa stransa in jurul unei mese, gatind cot la cot, cu manecile suflecate, iti ofera o noua perspectiva asupra colegialitatii.

Cook & Fun este si un foarte bun program de networking pe care va recomandam sa-l testati alaturi de partenerii de business, de clienti sau colaboratori. Dupa o sesiune de gatit, discutiile si negocierile ulterioare vor fi cu siguranta mai relaxate.

Ingrediente de succes:

  • Chefi celebri

Adevaratii entertaineri vor face din evenimentul tau un real spectacol! Horia Virlan, Jakob Hausmann, Cezar Munteanu, Stefan Popescu, Victor Melian si Alex “Teacher” Cirtu le vor oferi participantilor o experienta unica si ii vor molipsi cu pasiunea si entuziasmul lor pentru delicii in bucatarie.

  • Organizare 360°

Toate evenimentele Paprika Events sunt organizate perfect pana la cel mai mic detaliu: de la locatiile alese, pana la echipamente si programele de divertisment propuse.

Asiguram: concept, locatie, transport, cazare, food & beverages, Chefi si entertaineri, echipamente, ingrediente, programe divertisment

  • Echipamente si ustensile profesionale

Toti participantii beneficiaza de echipamente si ustensile de gatit special create pentru acest tip de evenimente. Punem la dispozitie accesorii de gatit, cuptoare si plite electrice pe inductie pentru grupuri de la 10 la 300 de persoane.

  • Retete spectaculoase cu ingrediente naturale

Chiar si cei care considera cartofii prajiti o reteta complexa, vor reusi sa faca fata cu brio programului Cook & Fun. Pentru ca Chefii nostri stiu sa-i indrume astfel incat fiecare participant sa se simta un adevarat maestru in arta culinara. Promovam mancarea sanatoasa cu ingrediente naturale de cea mai buna calitate.

  • Mobilitate

Echipamentele noastre sunt realizate astfel incat sa ne permita mobilitate 100%. Ne deplasam oriunde in tara si in orice fel de spatiu: interior sau exterior.

  • Succes garantat, colegi 100% incantati de program.
SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA

Mai multe testimoniale de la clientii nostri, aici.