Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Mi-a placut foarte mult ca am avut parte de un program de team building unic – totul a fost diferit fata de toate activitatile facute pana in prezent. Echipa a apreciat faptul ca a fost foarte distractiv, ca i-a tinut implicati pe tot parcursul programului si mai ales, ca au ajuns sa-si cunoasca colegii intr-o lumina pozitiva.

Melania Tinca, HR Manager

Fetele de la Paprika gasesc solutii pentru orice solicitare. Am avut mereu parte de foarte multa flexibilitate si orice program implementat cu Paprika a fost perfect adaptat solicitarilor clientului.  

Maria Puicu, Event Manager, Agentie de evenimente

Am apreciat foarte mult ca echipa organizatoare s-a gandit la toate detaliile si nu am avut nicio grija. Ei au tinut legatura cu locatia si au stabilit toate detaliile. Totul a fost organizat exact asa cum am solicitat. Iar Chef-ul a fost un foarte bun facilitator si entertainer.

Mihaela Lupu, Event Manager

A fost unul dintre cele mai reusite team building uri ale echipei. Desi la inceput am fost putin reticenti, imediat ce am inceput sa gatim, toata atmosfera s-a schimbat. Cred ca cel mai mult mi-a placut ca, pentru cateva ore, am uitat de orice activitate de birou si am devenit toti prieteni. Sa gatim impreuna a fost una dintre cele mai bune activitati pentru echipa noastra.  

Raluca Marin, Reprezentat HR

A fost un team building care s-a bucurat de mare succes. Organizarea a fost foarte buna, atmosfera spumoasa si destinsa. Toti membrii echipei au ras, s-au distrat si s-au cunoscut mai bine gatind in echipa.

Viviana Hampu, Accenture,
123