Live Moments

stefan popescu

LIVE BURGER STATION

Un Chef entertainer va sustine in fata invitatilor o sesiune de live cooking, in care va gati un preparat vedeta. Va interactiona cu audienta si va oferi ponturi in timp real despre cum se pregateste si cum se monteaza deliciile din meniu.

Va incanta invitatii prin energia si prin placerea cu care va pregati mancarea.

De asemenea, participantii sunt invitati sa se implice alaturi de Chef, daca vor sa experimenteze  procesul de gatit.

Intreaga echipa va lua parte la un program spumos, un eveniment excelent pentru a petrece timp de calitate cu colegii, in aer liber.

O iesire la iarba verde, impreuna cu colegii, intr-o locatie bine aleasa, o abordare gourmet a binecunoscutului gratar cu prietenii, team work integrat, un bucatar entertainer – reprezinta mixul de succes al acestui program de live cooking.

LIVE COFFEE FLAVORS

Experimentati adevaratul gust si aroma unei cafele bune in cadrul unui atelier gazduit de un trainer barista multi premiat!

Participantii vor fi invitati intr-o calatorie a cafelei, prin intreaga lume. Vor descoperi tipuri de cafea, tehnici de prepare, combinatii surprinzatoare.

Veti afla cum sa alegeti o cafea de calitate, potrivita propriului gust si cum sa o preparati in casa cu echipamentul avut la indemana, urmand un desfasurator bine structurat:

  • O scurta introducere in lumea cafelei;
  • Prezentarea presei franceze (cafea si cappuccino);
  • Demonstrarea pregatirii V60;
  • Discutii despre intretinerea si utilizarea aparatelor de espresso de casa.

Participantii pot primi acasa un kit cu: o presa franceza si o punga de cafea macinata proaspat prajita, intr-o cutie care poate fi personalizata cu sigla companiei.

LIVE COCKTAIL EXPERIENCE

Un program care va antrena si energiza intreaga echipa!

Impresioneaza-ti colegii cu un show live de preparare cocktail-uri gazduit de un barman entertainer, impreuna cu care veti descoperi si experimenta cele mai in trend mixuri si arome!

Cocktail Experience este un program ce va antrena si energiza intreaga echipa, oferind momente unice de relaxare si distractie.

Barmanul invitat va prezenta pasii de realizare a unor cocktail-uri celebre, cu care isi vor putea impresiona familia si prietenii. Vor savura cocktail-uri renumite, se vor bucura de o noua experienta si vor celebra timpul petrecut alaturi de colegi.

GRAFFITI TEAM STATEMENT

Un program ideal pentru a pune in valoare spiritul de colaborare, conversatiile autentice si creativitatea echipei tale!

Intreaga echipa isi va aduce contributia in creearea unui canvas prin tehnica graffiti, care va ramane echipei ca amintire a evenimentului.

Un artist profesionist va coordona intreaga actiune, va indruma participantii, le va oferi sfaturi pretioase astfel incat produsul finit sa fie o opera de arta demna de admiratia tuturor.

Este o oportunitate unica pentru colegi de a-si manifesta creativitatea, indiferent de experienta artistica avuta.

La final – bucurie, satisfactie si… multe poze langa opera de arta a echipei, care va putea fi pusa pe un perete la birou, la loc de cinste.

Pregatiti-va sa dati frau liber inspiratiei si culorilor!