Cocktail Experience cu Vali Luca

Cadou: Mix your Holidays

Ce contine:

  • Atelier online de prepapare cocktail-uri cu celebrul Vali Luca care te invata sa-ti prepari cele mai bune cocktail-uri de Craciun;
  • Kit trimis acasa participantilor inainte de sesiune, pregatit chiar de Vali cu ingrediente care vor impresiona.

Petrecerile online de Craciun pot fi la fel de distractive ca cele “face to face”. Impresioneaza-ti colegii cu un atelier online de Craciun gazduit de celebrul barman trainer Vali Luca, impreuna cu care veti descoperi si experimenta cele mai in trend Christmas flavours.

Mix your Holydays este un program ce va antrena si energiza intreaga echipa, oferind momente unice de relaxare si distractie.

Dupa ce vor fi impresionati de spectacolul oferit de trainerul barman, participantii vor invata pasii de realizare a unor cocktail-uri celebre, cu care isi vor putea impresiona familia si prietenii de Craciun. Vor prepara si degusta mai multe retete de cocktail, se vor bucura de o noua experienta si vor celebra timpul petrecut alaturi de colegi.

Important: fiecare participant va primi acasa un kit cadou special creat pentru ei de celebrul Vali Luca, de care se vor bucura pe intreaga perioada a Sarbatorilor de iarna