Cook&Fun cu Chef Florin Dumitrescu

Cook & Fun cu Chef Florin Dumitrescu

Ce contine:

  • Sesiune culinara online sau cu prezenta fizica in care celebrul Chef Florin Dumitrescu va va ajuta sa preparati alaturi de colegi cele mai delicioase retete;
  • Kit cu ingredientele necesare trimis acasa participantilor inainte de sesiune (pentru sesiunile online).

Descriere

Stim cum sa obtii aprecierea si recunostinta colegilor! Ofera-le cadou o sesiune de gatit gazduita de un Chef celebru, Florin Dumitrescu, care ii va coordona si implica intr-o activitate cu echipa, in care vor afla multe informatii utile despre cum sa-si impresioneze familia si prietenii.

Noi facem cumparaturile, iti livram acasa kit-ul cu delicii, tu te conectezi online alaturi de colegi si de un Chef entertainer celebru care va va ajuta sa va distrati si sa aveti o activitate conectanta si placuta impreuna… iar la final vei avea timp mai mult pentru familie pentru ca masa este deja gata :).

Cel mai iscusit Chef entertainer va face din acest eveniment un real spectacol online! Chef Florin Dumitrescu le va oferi participantilor o experienta unica, un cadou apreciat si ii va molipsi cu pasiunea si entuziasmul lui pentru delicii in bucatarie.