Food@the office

 

Productivitatea angajaților este unul dintre factorii cheie pe care firmele îi menționează pentru a îmbunătăți profiturile și a reduce costurile. Studiile arată în mod repetat că angajații mai sănătoși și mai puțin stresați sunt mai productivi. Nutriția este una dintre cele mai importante componente ale inițiativelor de sănătate și siguranță și a programelor de sănătate la locul de muncă.

De aceea, impreuna cu un guru in domeniul culinarului sanatos, Chef Cezar Munteanu, am creat un program special prin intermediul caruia, companiile actioneaza direct in imbunatatirea stilului de viata al angajatilor. Iar un stil de viata sanatos se traduce direct in rezultate optime in orice domeniu in care ne implicam.Toate studiile indica un singur lucru: un angajat sanatos este mult mai productiv.

Un program dinamic care va schimba pe termen lung starea de bine si productivitatea angajatilor la birou.

Chef Cezar Munteanu va pregati impreuna cu angajatii mai multe variante de pranz si gustari sanatoase la birou, in timp ce va explica si argumenta regulile esentiale de nutritie.

Este un program flexibil ce poate fi implementat la birou, in pauza de pranz, avand o durata de aproximativ 2 ore.

Pranzul va fi inlocuit de programul Food@theOffice, timp in care colegii vor gati, vor experimenta, vor intelege cum mancarea le influenteaza starea de bine si vor gasi inspiratie pentru cat mai multe pranzuri sanatoase si energizante.

Programul a fost gandit in stilul programelor Paprika Events – programe edutainment: interactive, distractive si orientate catre obiective care schimba viata in bine.

Mai multe testimoniale de la clientii nostri, aici.

.wp-container-2 {display: flex;gap: 0.5em;flex-wrap: wrap;align-items: center;}.wp-container-2 > * { margin: 0; }