Movie Camp cu Cosmin Selesi

Cine nu a visat in copilarie, sa devina un actor sau un regizor celebru? Visul iti va deveni realitate – vei crea propriul film de scurt metraj alaturi de celebrul actor Cosmin Selesi si de… colegii tai. 

Programul este special conceput pentru a darui chiar si pentru cinci minute faima fiecarui participant.

Actorul Cosmin Selesi va va coordona intr-o activitate out of the box, va va provoca sa ganditi si sa lucrati creativ, ca intr-o adevarata echipa de filmare. Cu experienta acumulata in cei peste doua zeci de ani de film, teatru si televiziune Cosmin va invita si va ghida echipele in lumea cinematografiei moderne.

Concurentii vor fi impartiti pe grupe, care vor produce cate un film de scurt metraj pentru care vor scrie scenariul. Echipele pot crea chiar si o reclama pentru un produs nou (al companiei) sau pur si simplu vor reproduce secvente din filme premiate la Oscar.

Se vor imparti roluri, iar fiecare participant va fi implicat, fie ca actor, regizor, scenarist sau cameraman.

Rezultatul artistic al  fiecarei echipe va fi apreciat prin vot secret, de catre toti concurentii sau de catre un juriu special. Programul se poate incheia cu o adevarata gala Oscar de premiere si de vizualizare a filmelor produse.