Paint Your Team Story

Paint Your Team Story este un program care construieste un cadru de deschidere interpersonala in care membrii echipei vor dezvolta relatii solide, la nivel personal si la nivel de business, prin activitati ce stimuleaza conectarea la echipa si la valorile acesteia, imbinand conversatiile valoroase cu pictura.

Aceasta activitate de team building beneficiza de prezenta si implicarea a doi traineri: un trainer-coach si un trainer-artist, care impreuna vor crea un spatiu potrivit pentru construirea de legaturi autentice si durabile, creativitate si inovatie – ei vor facilita conectarea si conversatiile cu sens si transpunerea in pictura a acestora.

Daca va ganditi la ce picteaza copiii cand sunt mici – ei picteaza ce vad, lumea exterioara; adultii vor picta lumea lor interioara.

In Paint Your Team Story vom picta idei, concepte, metafore, opinii care plutesc in mintea noastra si carora prin joaca si arta le dam o forma despre care este mult mai usor sa vorbim.

Programul presupune mai multe iteratii in care se imbina conversatiile, pictura individuala si pictura in echipa. Si foloseste elemente vizuale pentru a comunica povestea comuna a echipei.

Pictura rezultata va reprezenta o amintire de lunga durata a scopului si a rezilientei echipei.