Surprinde-ti echipa cu miros de cozonac cald

Cozonaci la birou

Imagineaza-ti o zi obisnuita la birou, cu intalniri, mail-uri, discutii la telefon. Si dintr-o data se intampla ceva ce te transpune acasa, in vacanta,  inconjurat de miros fantastic de cozonaci calzi.
Aceasta imagine poate deveni usor realitatate cu programul nostru special de Craciun.
Aducem unul dintre bucatarii nostri celebri sa pregateasca cozonacii chiar la tine in firma! Pe langa mirosul imbietor, atmosfera de sarbatoare va fi asigurata si de acesti apreciati entertaineri.
Te ajutam sa creezi un moment unic de Craciun, pe care intreaga firma il va aprecia si pe care si-l va aminti peste ani.
Si ne ocupam de tot, de la cuptor mobil la ingrediente si ustensile. Ne adaptam la orice spatiu pentru ca facem cu succes acest lucru de peste 5 ani!

 
Bunatati de la Horia Virlan – un cadou de Craciun inspirat si gustos

Cadouri Horia Virlan

Cel mai apreciat bucatar al momentului, iti pregateste un cadou cu totul special: o reinterpretare gourmet a produselor traditionale, ridicate la rang de delicatese.

Intreaga pasiune pentru mancare, atentia nemasurata la detalii, perfectiunea gustului si a prezentarii – vor fi elemente integrate de Horia cu multa dragoste in cadourile de Craciun.

Cadourile vor fi gandite si personalizate chiar de Horia, in bucataria proprie.

Cu siguranta va fi cel mai laudat cadou de Craciun oferit de compania ta!

 

 

Christmas Food Safari

Christmas Food Safari

3 tari, o singura seara!

Participa la o aventura culinara cum nu s-a mai pomenit! Imbarcati intr-un autocar si intretinuti de un MC celebru, participantii vor vizita pe rand 3 restaurante cu specific culinar diferit. In fiecare locatie vor fi intampinati cu mancaruri si bauturi traditionale si entertainment specific!

Intr-o singura seara ai sansa sa experimentezi oricare 3 din bucatariile si culturile: italiana, spaniola, araba, franceza, romana, chineza, japoneza, germana etc.

Autocarul «FOOD SAFARI» te asteapta in fata biroului, echipat cu un ghid celebru. Veti pleca intr-un tur de 3 restaurante cu specific culinar.

In fiecare restaurant veti fi intampinati cu mancare si bautura traditionala plus un program de entertainment specific tarii respective: de la dansuri traditionale pana la live cooking si karaoke. Iar apoi ne imbarcam spre urmatoarea destinatie!

 

Culinary Well-being Experience

workshop nutritieProgram de o zi pentru echipa ta in care relaxarea se va imbina cu distractia si mancarurile rafinate. Experti in arta culinara si traineri specializati vor crea o zi speciala pentru echipa ta. Imbinam experienta de gatit pe echipe cu work-shop-uri deconectante de nutritie, de olarit, de cocktail-uri si multe altele.