team building_viata la taraPaprika Events, agentie de organizare team building-uri si evenimente corporate, recunoscute pentru conceptele out-of-the-box, lanseaza pentru toamna aceasta doua programe noi-noute, menite sa scoata din rutina angajatii companiilor.

Este vorba despre concepte inovatoare care includ locatii deosebite, entertainment, competitii si mancare sanatoasa: Viata la tara si Goana dupa ingrediente.

Programul Viata la tara ii va duce pe participanti intr-un mediu idilic, departe de agitatia orasului, pentru a experimenta din plin traiul la sat. Vor trece prin mai multe probe si activitati care-i vor apropia de natura si ii vor scoate din zona de confort. Dusul animalelor la pasune, culesul fructelor si al legumelor, procesarea laptelui, pregatirea traditionala a mesei sunt parte din actiunile care vor preceda petrecerile campenesti si traditiile organizate special pentru participanti.

Cel de-al doilea program, Goana dupa ingrediente, ii va provoca pe “corporatisti” sa “munceasca din greu” pentru procurarea hranei. Fie ca vor merge la pescuit, la cules de ciuperci in padure sau vor macina graul la moara echipele se vor intrece in obtinerea ingredientelor necesare pentru pregatirea mesei. Vor gati pe echipe, coordonati de un bucatar celebru, cum ar fi Horia Virlan, si se vor distra pe cinste pregatind preparate bio si sanatoase, pe care le vor savura apoi impreuna cu colegii.

Beneficiile acestor programe sunt multiple: de la implicare, comunicare si constientizarea echipei, pana la deconectare si regasirea cu natura.

Paprika Events pune la dispozitia companiilor un “altfel” de team building cu programe si activitati inedite organizate perfect pana la cel mai mic detaliu.

Cere oferta la .