Hunger Games

Cum ar fi ca cina ta sa depinda de cat de bine colaborezi cu colegii tai?

Celor care au incercat deja toate variantele de jocuri outdoor in care construiesti, arunci, alergi sau cauti comori – le dam o veste buna: am lansat noul program de teambuilding games care va depasi orice experienta avuta pana acum: FOOD GAMES.
Ideea pe scurt: Ce muncesti, aia primesti!
Ideea putin mai pe larg: o cursa contra cronometru pentru a obtine ingredientele cu care va fi pregatita cina. De catre un bucatar renumit!

Activitati energizante si distractive, pe echipe. Cum functioneaza?

Echipele vor fi implicate intr-o competitie neobisnuita, cu scopul comun de a obtine o masa savuroasa pentru intregul grup. Cina va fi pregatita special pentru ei de un Chef celebru, din ingredientele pe care le obtin in urma probelor dinamice in care sunt implicati.

Intreaga echipa conlucreaza pentru atingerea unui scop comun si efortul fiecarui participant este important si evidentiat.

Exemplu de probe:

  • Face the cookie – mananca o prajitura fara maini sau alt ajutor
  • Ice, Ice Baby – topeste gheata contra cronometru
  • Spice flavours / Degusta si ghiceste – participantii degusta legati la ochi mai multe condimente diferite pe care trebuie sa le ghiceasca
  • Dexteritate la superlativ – cine este cel mai priceput la jonglerii cu oua, rosii sau cartofi?
  • Tomato skyscraper – construieste cel mai inalt turn din… rosii.

O actiune neconventionala care isi propune sa energizeze echipele, sa dezvolte abilitatile de solutionare rapida, de indeplinire task-uri contra cronometru, de eficientizare a proceselor de lucru in echipa. Toate acestea pe un fond de distractie generala si voie buna.

Mai multe testimoniale de la clientii nostri, aici.