Paprika Events – firma de organizari evenimente, petreceri corporate, Team Building-uri culinare cu chefi celebri, are un nou website – o noua imagine profesionala asupra serviciilor oferite.

Agentia Limonade a dezvoltat noul website Paprika Events http://www.paprikaevents.ro/ , apeland la experienta de peste 5 ani in dezvoltarea de site-uri moderne, responsive si user friendly, dar si in marketing si promovare online.

Programele de teambuilding culinar Cook&Fun sunt un concept inedit care ofera echipelor interactivitate si creativitate in bucatarie alaturi de chefi celebri: Horia Virlan, Jakob Hausmann, Cezar Munteanu, Victor Melian si Alex “Teacher” Cirtu. Chef-ii le vor oferi participantilor o experienta unica si ii vor molipsi cu pasiunea si entuziasmul lor pentru delicii in bucatarie.

Agentia interactiva Limonade ajuta clientii sa aiba o imagine profesionala, o strategie de marketing bine definite, campanii de promovare cu rezultate de succes. Puteti vedea mai multe proiecte realizate de Limonade accesand site-ul: http://www.limonade.ro/proiecte-promovare-online.

Prin team building-urile, atelierele de creatie, jocurile si competitiile propuse de Paprika Events veti descoperi talente ascunse ale colegilor, veti impartasi experinte inedite impreuna cu ei, sub coordonarea unor experti dedicati si pasionati de wellbeing. Team building Cook & Fun, degustare de vin, ceai sau cafea, preparare cocktail-uri, sculptare greata, dans, creatie parfum sau ciocolata, ce veti alege pentru urmatorul team building?