Dam startul team building-urilor culinare in aer liber!
Invita-ti colegii/angajatii la un eveniment memorabil in mijlocul naturii, alaturi de cei mai cunoscuti entertaineri Chefi ai momentului: Horia Virlan, Victor Melian, Alex Cirtu Masterchef, Cezar Munteanu, Jakob Hausmann. Te bucuri de mancaruri delicioase, entertainment de calitate si distractie alaturi de colegi si de vedetele momentului.

bbqBBQ Challenge

Un program spumos in care echipele sunt invitate sa se intreaca in… gratare.  Un eveniment excelent pentru a petrece timp de calitate cu colegii, in aer liber. Veti invata cum se face un steak adevarat si va veti intrece in cea mai „hot” competitie culinara a momentului, intre colegi, desigur :). Fie ca ramaneti in Bucuresti sau plecati la munte, noi gasim cu siguranta locul potrivit de desfasurare.

 

fermaFERMA Team Building

Departe de agitatia orasului, participantii vor experimenta din plin viata la ferma.
Și pentru ca experiența sa fie unica, in prima parte a zilei vom aduna ingredientele direct de la ferma intr-o competitie savuroasa pe echipe. Iar seara vom gati in aer liber, la ceaun, o cina delicioasa. Un Chef celebru va coordona intreaga actiune, iar seara se va incheia cu un foc de tabara impresionant.

 

copii la gatitCooking Day
Invita-ti colegii, impreuna cu copiii lor, la un eveniment de neuitat. O activitate extrem de apreciata de angajati, dar si de copiii lor. Parinti si copiii vor gati, se vor distra si se vor bucura de preparate delicioase. Iar pentru ca distractia sa fie totala, intreg evenimentul va fi coordonat de un bucatar vedeta – spre incantarea copiilor si nu numai. Poate fi chiar evenimentul tau de 1 iunie.