Pentru luna martie, propunem o selectie de ateliere speciale care vor incanta toate doamnele participante.

Atelier cosmetice handmade

cosmetice handmade_atelierProgramul ofera posibilitatea participantelor de a explora secretele frumusetii naturale si de a descoperi cele mai la indemana metode de obtinere si intretinere a acesteia.

In cadrul workshop-ului de cosmetice handmade veti fi initiate in domeniul productiei de cosmetice naturale, va veti insusi informatii pretioase despre beneficiile si proprietatile produselor folosite in domeniu, despre tehnicile de preparare home made si despre cele mai recomandate mixuri de ingrediente.

Mai mult, fiecare participanta va pleca acasa cu produsul preparat, in recipient special, pentru a il folosi cu incredere sau pentru a il face cadou unei persoane dragi.

Wellbeing Day

cooking team buildingGatiti sanatos si va distrati alaturi de bucatari celebri!

Cook&Fun este un excelent program de wellbeing. Acesta este motivul pentru care reprezinta alegerea perfecta atunci cand cauti o actiune care sa iti ofere timp de calitate impreuna cu colegii, deconectare, dar si insusirea unor informatii despre nutritie echilibrata, ingrediente sanatoase, intr-un cuvant – despre un stil de viata sanatos.

Sub indrumarea unui bucatar cunoscut, participantii vor pregati un meniu sanatos, pe diferite teme, avand la dispozitie toate echipamentele, ustensilele si ingredientele necesare.

Atelier savuros de ciocolata

atelier cupcakes ciocolataFiti maestri ai ciocolatei pentru o zi!

Dupa o introducere ispititoare in lumea ciocolatei in care veti afla istoria acestui minunat preparat, metodele de preparare si cum se identifica ciocolata de calitate, continuam cu pregatirea celor mai savuroase creatii personalizate.

O echipa stransa in jurul unei mese, gatind cot la cot, cu manecile suflecate, iti ofera o noua perspectiva asupra colegialitatii.

Impartiti pe echipe, participantii vor realiza delicii din ciocolata, in diferite forme si combinatii, folosindu-se de propria imaginatie si de informatiile primite de la iscusitul bucatar, avand la dispozitie toate ustensilele si ingredintele necesare.