Data: 5 octombrie Ora: 18.30
Loc de desfasurare: Kuxa Studio, Str. Putul lui Zamfir nr. 36
Chef Giovanni Piselli, italian originar din Napoli, indragostit de Romania, vine sa va invete secretele celor mai savuroase paste.
Castigator al primului sezon al celebrei emisiuni Top Chef, Chef Giovanni iti va demonstra cum poti sa faci chiar tu, paste home made. Ai nevoie de buna dispozitie si putina creativitate, zice el :).
- Ravioli ripieni di mozzarella burrata salsa di pomodorino ciliegino e creveti rosi (Ravioli cu mozarella burrata, creveti si sos de rosii cherry)
- Pasta fagioli e cozze (Paste cu fasole si midii, preparat tipic napoletan)
- Scialatielli ai frutti di mare (Paste scialatielli cu fructe de mare, preparat tipic din Costiera Amalfitana).
Fiecare preparat va fi asociat cu un vin pe masura. Partenerii nostri de la Private Wine ne-au ajutat sa alegem vinul potrivit fiecarui preparat. Vom incepe cu Tamaioasa Romaneasca demisec, continuam cu un spumant – Panciu Cuvee Prestige, iar pentru final – Feteasca Alba, Serafim.
Cost: 275 lei / pers.