Membrii echipei tale sunt foarte probabil sa fie influentati pozitiv daca au o bautura calda in mana, in timp ce stau intr-un scaun confortabil, potrivit cercetărilor facute de Yale si de Universitatea din Tel Aviv.
Poate sa ne influenteze mediul in care lucram? Si daca da, in ce masura?
Cele mai recente studii dovedesc ca suntem direct influentati de mediul fizic in care lucram, de culorile care ne inconjoara, de scaunul pe care stam, de cafeaua pe care o bem dimineata. Influenta unor astfel de stimulente placute deriva dintr-un concept numit embodied cognition, adica notiunea ca mediul nostru fizic poate influenta perceptiile si sentimentele noastre. Si cand suntem in zonele noastre de confort, suntem mai inclinati sa fim mai veseli, mai agreabili, mai deschisi sa gasim solutii sau sa indeplinim cu succes anumite task-uri zilnice.
Mergand un pas mai departe, am cautat sa integram in programele noastre de team building exact acesti stimuli care influenteaza pozitiv starea participantilor cu scopul de a obtine o deschidere mai mare, o rata mai mare de participare, drept urmare o analiza mai reala si o implementare mai eficienta a obiectivelor unui team building. Vorbim aici despre stimuli ca mancarea savuroasa pregatita impreuna cu colegii, vinul fin servit de un somelier de poveste sau cafeaua de specialitate preparata de barista pasionati.
Revenind la cafea, un mare succes il are programul de team building Coffee to Go in care punem in centrul activitatii, pe langa participanti, cafeaua, aceasta licoare care descreteste frunti si imbie la povesti. Desfasuratorul interactiv, mirosul si savoarea de cafea proaspat prajita si barista pasionati fac din acest program un hit al team building-urilor.
Va lasam sa descoperiti mai multe detalii despre Coffee to Go aici.
Enjoy your coffee! 🙂