Format nou de team building: BAZARUL DE ATELIERE

Culori calde, soare bland, miros de gutui, struguri si dovleac copt… Voua ce va inspira toamna?

Pe noi ne-a inspirat sa cream un nou format de teambuilding, sub forma unui bazar de ateliere perfect asezonate pentru aceasta perioda. Pentru organizatiile care acceseaza acest nou format de team building, succesul este asigurat de faptul ca sesiunile pot fi organizate in paralel, astfel incat fiecare participant isi poate alege atelierul preferat, in functie de hobby-urile sau de aspiratiile pe care le are. In plus, va veti crea propriul give away pentru acasa, obiectivul fiecarui atelier fiind acela de a crea un produs finit pentru fiecare participant.

Din lista de ateliere dam cateva exemple mai jos, iar tematica, numarul atelierelor, durata fiecaruia pot fi cu usurinta adaptate obiectivelor fiecarei echipe / organizatii.

 

ATELIER GRAFFITI TEAM STATEMENT

Un program ideal pentru a pune in valoare spiritul de colaborare, conversatiile autentice si creativitatea echipei tale! 
Valorile companiei, mesajele cheie sau obiectivele echipei pot fi exprimate creativ prin tehnica graffiti. Intreaga echipa isi va aduce contributia in crearea unor materiale statement care vor ramane echipei ca amintire a evenimentului.

 

 

 

 

ATELIER DE LUMINA ALTERNATIVA

Creaza-ti propria lampa decorativa, ce va folosi exclusiv lumina solara pentru a se incarca. In plus, va infrumuseta casa sau biroul participantilor.

Un workshop care imbina o activitate creativa in echipa cu o declaratie de sustinere pentru economisirea constanta a resurselor planetei.

 

 

 

 

ATELIER DE GATIT – AROMELE TOAMNEI

Un Chef entertainer va coordona si inspira echipa intr-o sesiune de team cooking cu gust si miros de toamna.
Supa crema de dovleac copt, pui la cuptor cu gutui si un desert cu struguri cum va suna? Pregatite cot la cot cu manecile suflecate si cu zambetul pe buze de colegii din echipa, cu dublu beneficiu: o masa delicioasa si eliminarea barierelor de comunicare.

 

 

 

 

ATELIER DE CAFEA

Experimentati adevaratul gust si aroma unei cafele bune in cadrul unui atelier gazduit de un trainer barista multi premiat! 
Participantii vor fi invitati intr-o calatorie a cafelei, prin intreaga lume. Vor descoperi tipuri de cafea, tehnici de prepare, combinatii surprinzatoare.