Paprika Events_team_building_la_birouCompaniile au inteles ca angajatii motivati si fericiti sunt mai productivi. Drept urmare, cauta noi metode eficiente de a atrage talente de top, de a le crea si mentine o stare de bine, reducand astfel si procentul de migrare a fortei de munca.

Numeroasele studii facute in domeniu au aratat ca motivarea angajatilor si eficientizarea proceselor de lucru sunt direct proportionale cu starea de bine a angajatilor. Iar aceasta se poate obtine prin implementarea unui plan de activitati desfasurate la birou care sa motiveze prin inducerea unei atmosfere destinse, a unei stari de bine. Asa ca, pe langa traditionalul team building planificat o data pe an, companiile acceseaza si un plan de programe care sa se desfasoare la birou, in care angajatii aleg sa participe la activitati in functie de interesele si de pasiunile lor zilnice.

Oamenii sunt din ce in ce mai interesati de activitatile care le dezvolta propriile pasiuni. Asa ca au mare succes programele precum: Atelier de Ciocolata, Cake Creators, Sushi Lab, Barista World sau Flower Bar, acestea fiind doar o parte din programele pe care Paprika Events le implementeaza pentru companiile interesate de starea de bine a angajatilor.

“Perioada aceasta de inceput de primavara este una perfecta pentru un refresh organizational. Concediul de iarna s-a terminat, avem mult de lucru la birou, dar ne dorim si un echilibru intre indeplinirea task-urilor zilnice de la birou si activitatile care imbie sufletul si care, implicit, motiveaza. Companiile au inteles aceasta noua nevoie de echilibru pe care o tintesc angajatii, drept urmare cererile pentru programele de team building la birou venite in agentie au crescut. Asa ca si noi am dezvoltat numeroase programe, dintre cele mai creative, pe care sigur ca le adaptam in functie de cerintele si de nevoile clientului” a declarat Oana Chiper, Managing Director Paprika Events.

Printre avantajele implementarii acestor programe de wellbeing la birou se numara si: optimizarea costurilor (nu se inchiriaza locatie, nu se platesc deplasari etc.), flexibilitatea implentarii (se pot integra in pauza de pranz sau in orice alt interval in timpul programului) si, bineinteles, destinderea atmosferei de la birou.

Paprika Events este agentia care a deschis apetitul corporatiilor la gatit si face asta cu consecventa de peste 8 ani, organizand evenimente corporate unice prin integrarea cu succes a gatitului in programe de team building creative si eficiente.

    IMG_3764           20171026_191437flowers&wine