Asa-i ca daca la birou ai parte si de lucrurile care iti incanta o zi obisnuita, totul se transforma, suntem mai pozitivi, ne plac mai mult colegii, seful, biroul?

Pentru multi dintre noi, pranzul este un fel de highlight al zilei, in care mancam ce ne place, bem un ceai bun, un cappuccino cremos sau un fresh revigorant. Cele mai multe companii au inteles asta si isi doresc sa aduca aceasta atmosfera de delectare a simturilor si in cadrul biroului, chiar daca si pentru o ora pe zi.

Asa ca agentiile si-au pus creativitatea la treaba si au obtinut concepte de evenimente care se pot integra cu usurinta in programul de birou al oricarei companii. Rezultatul este unul spectaculos. Managerii se bucura de angajati mai fericiti, cu o stare emotionala mai buna, mai deschisi noilor task-uri de zi cu zi, mai motivati.

De exemplu, Paprika Events, una dintre primele agentii care au creat si au integrat cu succes acest gen de programe la birou, au mers chiar mai departe si ofera programe speciale pentru perioada 1-8 martie.

“Am creat o gama de programe dedicate in special doamnelor, dar nu numai, care se potrivesc perfect lunii martie, in special perioadei de inceput, intre 1 si 8 martie, cand companiile cauta modalitati cat mai eficiente si inovatoare de a-si arata aprecierea fata de colege.  Sushi Lab, Atelier de ciocolata, Bio Cooking, Cake Creators, Flower Bar si Barista World sunt cele mai cerute programe pe care le implementam pentru clientii nostri in aceasta perioada, la birou, cat si in locatiile noastre”, a declarat Oana Chiper, Managing Director Paprika Events.

Tie cu ce ti-ar placea sa te delectezi la birou de ziua ta?