Hai afara la… TEAMBUILDING!

Vine, vine primavara, se asterne in toate birourile! Cu totii vrem sa petrecem mai mult timp afara, sa ne bucuram de soare si de aerul cald. Asa ca la urmatorul team building, pe langa sedintele planificate, asigura-te ca echipa ta petrece timp de calitate in natura.

Iata ce programe pot fi implementate cu succes in aer liber:

BBQ Challenge este un program spumos in care echipele sunt invitate sa se intreaca in… gratare.  Un eveniment excelent pentru a petrece timp de calitate cu colegii, in aer liber. Veti invata cum se face un steak adevarat si va veti intrece in cea mai „hot” competitie culinara intre colegi a momentului.

O iesire la iarba verde, impreuna cu colegii, intr-o locatie bine aleasa, o abordare gourmet a binecunoscutului gratar cu prietenii, competitie integrata, bucatar entertainer coordonator al echipelor – reprezinta mixul de succes al acestui program de team building culinar.

 

Streed Food Challenge– Cel mai inovator concept de team building culinar. O competitie ce imbina perfect dezvolarea lucrului in echipa cu distractia. Street Food Challenge este un program ce pune in valoare atat placerea gatitului, cat si spiritul de business.

Participantii vor trebui sa creeze un concept propriu de street food: de la felul de mancare pe care il vor comercializa, pana la stabilirea procesului de productie si a pretului. Insa numai dupa ce vor construi si vor decora, din materiale ce le vor fi puse la dispozitie, propriile stand-uri de mancare.

 

Biciclete pentru toti copiii. La acest program de team building caritabil, colegii isi vor uni fortele intr-o competitie plina de emotie. Pe langa faptul ca isi vor dezvolta abilitati de echipa precum: organizare, comunicare, leadership – totul culmineaza cu scopul acestui exercitiu: biciclete pentru copiii cu nevoi materiale.

Echipele demareaza, inarmate cu chei si entuziasm, in cursa lor de a construi o masinarie actionata complet uman si  fara combustibil: bicicleta pentru copii!

Un teambuilding accesorizat de:pegas