Top 3 activitati de team building pentru vara 2024

In contextul modului de lucru hibrid si al setarii ca obiectiv in companii de a creste gradul de prezenta la birou, conectarea oamenilor in interiorul echipei din care fac parte este in continuare o provocare.

Atat echipele de HR, cat si leam leaderii au fost si sunt nevoiti sa gaseasca noi modalitati de comunicare si socializare pentru a se putea reconecta cu obiectivele comune.

Cum s-a vazut de la manageri mentinerea si dezvoltarea unor echipe performante

Așa cum am simțit noi prima jumatate de an, managerii de resurse umane au facut tot posibilul pentru a ține echipele conectate, pentru a oferi suport angajaților, astfel incat reconectarea si revenirea la modul de lucru la birou sa fie facuta gradual, punand la dispozitie un calendar atractiv de activitati care sa motiveze si sa creeze noi oportunitati de conectare.

Lucrand foarte mult de acasa, am vazut o permanenta grija a managerilor pentru viata personala a angajatilor, prin flexibilitatea programului, prin programele suport puse la dispozitie.

Ce aduce nou vara anului 2024

Pentru aceasta vara, reunirea echipelor ramane prioritate pentru managerii de HR si team leaderi. Fie in cadru restrans, pe departamente, fie in grup extins, cu toata organizatia, obiectivele sunt: Learn, Connect, Have Fun and DO Business.

Alegerea locatiei potrivite pentru activitati in aer liber reprezinta, de asemenea, o cerință obligatorie din partea organizațiilor, pentru a permite echipelor să se bucure de o experiență unică, sa le ofere cadrul potrivit pentru conectare si timp de calitate petrecut alaturi de colegi.

Iar noi raspundem acestor solicitari prin crearea unui top 3 programe recomandate pentru vara 2024, activitati prin care echipele se pot bucura si pot simți cu adevarat ca sarbatoresc revederea intr-un cadru si context special creat si adaptat obiectivelor fiecarui grup.

Top 3 programe de team building pentru vara 2024 care vin la pachet la pachet cu engagement 100%, feedback excelent si obiective indeplinite:

Graffiti Team Art

Coffee to Go

Master Challenge

Găsiți aici programele disponibile și alte idei de reconectare a echipelor.

Din 2010, Paprika Events dezvoltă și implementează programe de team building în care principalii driveri sunt distracția si implicarea. Pornind de la programe culinare, am extins portofoliul cu programe CSR, Entertainment si Wellbeing. Toate programele noastre pot fi implementate oriunde în țară sau străinătate, întrucât întreaga noastră logistică este mobilă.