Ce a adus nou vara lui 2021 față de anul trecut, pentru reconectarea echipelor

 Anul 2020 a luat prin surprindere multe organizații, echipe și manageri. A fost un an cu totul diferit, in care abilitățile de schimbare, flexibilitatea, autonomia și tipul de leadership au făcut diferența între succesul, stagnarea sau uneori, involuția companiilor.

Conectarea oamenilor a fost foarte dificilă în condițiile restricțiilor existente, iar echipele au fost nevoite sa găsească noi modalități de comunicare și socializare pentru a se putea reconecta cu obiectivele comune.

Cum s-a văzut de la manageri menținerea și dezvoltarea unor echipe performante

Așa cum am simțit noi ultimul an, managerii de resurse umane au făcut tot posibilul pentru a ține echipele conectate, pentru a oferi suport angajaților, pentru a le pune la dispoziție tot ce e posibil, astfel încat schimbările survenite să nu îi afecteze emoțional și să-i ajute să descopere noi oportunitați și să se adapteze unui nou stil de a lucra.

Lucrând foarte mult de acasă, am vazut o permanentă grijă a managerilor pentru viața personală a angajatilor, prin flexibilitatea programului, prin programele suport puse la dispoziție.

Ce aduce nou vara lui 2021

In această vară, odată cu relaxarea restricțiilor, au apărut în sfârșit și solicitările de team building face-to-face, din partea angajaților. Chiar dacă firmele mari au încă anumite restricții de respectat, reunirea echipelor în cadru restrâns începe să revină în atenția managerilor.

Si noi simțim aceste schimbări prin creșterea cererilor de activități de team building speciale, întrucât se dorește combinarea team building-ului cu o celebrare a reîntâlnirii, a depășirii unui an dificil și imprevizibil.

Activitățile în aer liber reprezintă, de asemenea, o cerință obligatorie din partea organizațiilor, pentru a permite echipelor să se bucure de o experiență unică, așteptată de peste un an de zile, oferind in acelasi timp siguranța necesară.

Iar noi răspundem acestor solicitări prin crearea programelor VIP Team Building, în care invităm personalități din fiecare domeniu pentru a coordona programele și a oferi acel cadru de celebrare, de care echipele se pot bucura și pot simți cu adevărat că sărbătoresc reconectarea.

Găsiți aici programele disponibile și alte idei de reconectare a echipelor.

Din 2010, Paprika Events dezvoltă și implementează programe de team building în care principalii driveri sunt distracția si implicarea. Pornind de la programe culinare, am extins portofoliul cu programe CSR, Entertainment si Wellbeing. Toate programele noastre pot fi implementate oriunde în țară sau străinătate, întrucât întreaga noastră logistică este mobilă.