6 activitati outdoor pentru reconectarea echipei

Dupa o perioada de socializare exclusiv online, companiile incep sa se gandeasca la reunirea echipelor și apare întrebarea – ce evenimente putem oferi asigurand distanțarea socială?
Termenul „distantare sociala” poate parea restrictiv la o prima vedere, dar adevarul este ca permite, in sfarsit, oamenilor sa se reconecteze, sa petreaca timp de calitate, sa se regaseasca in cadrul echipei.
De aceea profitam de acest anotimp, pentru a iesi in aer liber si planifica reunirea echipelor, prin evenimente team building outdoor.

Va prezentam cateva idei de activitati pentru reunirea echipelor in aer liber, respectand distantarea sociala:

1. GRAFFITI TEAM ART

Un program ideal pentru a pune in valoare spiritul liber si creativitatea! Provocarea consta in realizarea unui canvas de dimensiuni mari, folosind tehnica graffiti stencils, fiecare coleg punandu-si amprenta pe o sectiune a tabloului. Avand la dispozitie o gama extinsa de culori graffiti, echipamente de protectie si un artist profesionist coordonator, garantam ca produsul finit va fi o opera de arta demna de admiratia tuturor. Pregatiti-va sa dati frau liber inspiratiei si culorilor!

 

2. COCKTAIL EXPERIENCE

O activitate interactiva si savuroasa.

Participantii vor avea misiunea de a-si crea propriile cocktailuri folosindu-se de informatiile primite de la barmanul coordonator si de intregul echipament pus la dispozitie.
Rezultatul consta intr-un mix apetisant de cocktailuri colorate ce vor fi supuse jurizarii si …degustarii. Cocktail-ul castigator va deveni cocktail-ul companiei, iar reteta va fi utilizata la toate petrecerile ce vor urma.

 

3. BBQ CHALLENGE

Gatim si ne distram la iarba verde si aer curat!

Un program spumos de team building in care echipele sunt invitate sa se intreaca in… gratare.  Un eveniment excelent pentru a petrece timp de calitate cu colegii, in aer liber. Veti invata cum se face un steak adevarat si va veti intrece in cea mai „hot” competitie culinara intre colegi a momentului.

O iesire la iarba verde, impreuna cu colegii, intr-o locatie bine aleasa, o abordare gourmet a binecunoscutului gratar cu prietenii, competitie integrata, bucatar entertainer coordonator al echipelor – reprezinta mixul de succes al acestui program de team building culinar.

 

4. STREET FOOD CHALLENGE

Un program ce pune in valoare atat placerea gatitului, cat si spiritul de business. Participantii vor trebui sa creeze un concept propriu de street food: de la felul de mancare pe care il vor comercializa, pana la stabilirea procesului de productie si a pretului. Insa numai dupa ce vor construi si vor decora, din materiale ce le vor fi puse la dispozitie, propriile stand-uri de mancare. Tot ei le vor denumi si vor crea logo-uri reprezentative, pentru a-si pune in valoare produsele vandute.

 

5. MAGAZINUL ART&SOUL

Creativitatea conteaza si rasplateste!

Folosirea imaginatiei ne insufleteste si ne imbogateste gandirea si experienta de viata. Totodata, ne ofera incredere, ceea ce este esential pentru orice om de succes. Magazinul Art&Soul va determina sa gasiti calea  de manifestare a creativitatii, imbinata cu spiritul antreprenorial. Iar produsele rezultate pot fi vandute in cadrul unei licitatii cu scopul de a dona incasarile.

 

6. TOYS IN NEED

Doriti sa oferiti ceva comunitatii din care faceti parte? Atunci creati jucarii din lemn realizate manual pentru copiii defavorizati!
Este o modalitate excelenta de a aduce plus valoare unui proces de invatare prin motivarea data de o activitate tip CSR. Scopul acestui eveniment este acela de a lucra impreuna pentru a produce jucarii din lemn de inalta calitate, care pot fi donate unui spital pentru copii, fundatie caritabila sau orfelinat.