Ateliere culinare. Termeni si conditii

Atelierele culinare sunt organizate de S.C. Black Pepper Media S.R.L., inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/4630/2015, cod de inregistrare fiscala RO34378109.

Date de contact:

Telefon: 0727 224 961 (de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 18.00).

E-mail:

Termeni si conditii pentru platile online

1.  Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca „PAPRIKAEVENTS”.

2. Modalitati de plata

2.1. Plata prin card bancar se face prin intemediul serviciului de plata Plationline
si sunt acceptate carduri Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Plati Online E-Commerce banner

2.2. Plata cash se poate face la puctul de lucru din Str. Mihai Eminescu nr. 81, Bucuresti

3. Politica de retur:

3.1. Contravaloare unui atelier culinar platit se restituie in cazul in care nu se intruneste numarul minim de 10 participanti, necesar pentru organizarea atelierului.

3.2. Banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

4. Anularea rezervarilor

4.1. Pentru anularea rezervarii cu 7 zile  inainte de data atelierului dorit, clientul primeste inapoi intreaga suma achitata.

4.2. Daca anuntul anularii rezervarii vine in mai putin de 7 zile inaintea sustinerii atelierului dorit sau nu se anunta imposibilitatea de a participa la cursul rezervat, suma achitata nu se restituie.

5. Prin plata unui anumit atelier culinar, clientul va beneficia de serviciul ales la data specificata in descrierea atelierului.

Comments

    No Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.