@Chocolate Workshop

Participantii vor avea parte de o experienta senzoriala unica: gusturi rafinate, secrete de Chef, tehnici nebanuite. Toate acestea in provocarea virtuala de a-si fabrica propria ciocolata.
Coordonati de un Chef Entertainer, participantii vor face cunostinta cu tehnicile folosite in realizarea produselor de ciocolata, iar apoi se vor intrece in realizarea propriului business de productie si vanzare a ciocolatei.

Optional, putem livra toate ingredientele necesare direct participantilor inainte de activitate.

In ziua evenimentului, toata lumea va participa live la activitatea de producere efectiva a ciocolatei. Odata ce aceasta parte a evenimentului este incheiata, echipele trebuie sa decida asupra unui concept indraznet si divers pentru a intra pe piata ciocolatei. Vom aloca fiecarei echipe propria camera de lucru virtuala unde va trebui sa decida brandingul, USP-ul, designul cutiei si planul de marketing pentru noile bomboane de ciocolata.
La sfarsitul activitatii, fiecare grup va fi invitat inapoi, in camera principala, unde un reprezentant va prezenta business-ul creat de echipa. Juriul va delibera si va decide castigatorii.