Street Food Festival

Streed Food Festival – Cel mai inovator concept de team building culinar 

O competitie ce imbina perfect dezvoltarea lucrului in echipa cu distractia. Street Food Festival este un program ce pune in valoare atat placerea gatitului, cat si spiritul de business.

Participantii vor trebui sa creeze un concept propriu de street food: de la felul de mancare pe care il vor comercializa, pana la stabilirea procesului de productie si a pretului. Insa numai dupa ce vor construi si vor decora, din materiale ce le vor fi puse la dispozitie, propriile stand-uri de mancare. Tot ei le vor denumi si vor crea logo-uri reprezentative, pentru a-si pune in valoare “marfa”.

Exista, bineinteles, si elementul competitiei, intrucat echipele vor fi jurizate de Chefii nostri si de ceilalti colegi, in functie de creativitatea si de originalitatea stand-urilor si, evident, de gustul mancarii pregatite.

Este un program interactiv si un excelent motor de implicare, motivare si revigorare a lucrului in echipa. Si totul se va realiza sub emblema distractiei.

Asa cum ii sta bine unui festival, ziua se incheie cu o mare petrecere. Iar eroii nostri vor avea parte de o adevarata petrecere de festival.

Valori atinse: imbunatatirea abilitatilor de sales, stimularea creativitatii, imbunatatirea lucrului in echipa, folosirea eficienta a resurselor, imbunatatirea comunicarii si a modului de interactiune intre membrii echipei, cresterea productivitatii si eficientei echipei, cresterea increderii in fortele proprii.