Numele meu este Mitea Iulian, provin dintr-o familie de profil mi-am petrecut copilaria printre ingrediente, condimente si prajituri.

In Londra unde a avut loc maturitazarea mea atat ca om cat si ca bucatar,  am reusit usor sa urc pe scara ierarhica lucrand in locatii de top ale orasului, cum ar fi – ”Hilton, Savoy, Marriott, Bvulgari Hotel, Gallery Mess, Gavroche, Sketch, Babo , Rhubarb, Royal Society of Arts, Wolff Olins, Walt Disney Head Office, Hammersmith,Fortnum and Masonsi”, si gatind pentru cateva personalitati nationale si internationale – ”Naomi Campbell, David Cameron , Printul Harry, Boris Johson, Sir Tom Jones, Fam. Beckham, Jessie J.”, avand notiuni si background de haute cuisine, bucatarie moleculara, franceza, italiana, brutarie artizanala, patiserie, fine dinning si Michelin, m-am intors in tara acum trei ani, pentru a participa la ”Chefi la Cutite – sezonul 3”,  sezon in care am fost semifinalist.