Photo Hunt

Un program plin de actiune ce imbina perfect tehnologia cu provocarile naturii.

Impartiti pe echipe, participantii pornesc intr-o fascinanta aventura, in incercarea de a realiza fotografii bazate pe anumite sarcini primite, cum ar fi sa isi faca un selfie calare pe un cal, sau mulgand o vaca, sau in varful unei capite de fan. In functie de numarul sarcinilor, echipele au la dispozitie o perioada limitata de timp, iar punctajul se calculeaza si in functie de rapiditate, insa factorii decisivi vor fi intotdeauna originalitatea, creativitatea si curajul.

La final se va crea un juriu format din VIP-urile companiei sau din echipa de organizare, care va analiza fotografiile in functie de criteriile stabilite. Echipa ce va acumula punctajul cel mai mare va fi anuntata castigatoare in cadrul unei ceremonii, in care se vor afisa toate fotografiile realizate, spre amuzamentul tuturor participantilor.

Valori atinse: incurajarea lucrului in echipa, imbunatatirea comunicarii si a modului de interactiune intre membrii echipei, stimularea creativitatii si a gandirii “out of the box”, cresterea nivelului de incredere si suport acordat intre membrii echipei, folosirea eficienta a timpului si respectarea deadline-urilor, respectarea sarcinilor incredintate, distractie si relaxare in compania colegilor etc.

Mai multe testimoniale de la clientii nostri, aici.